If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колеги, вашата хидарвлика как ви се струва спрямо тази на други автомобили?
Карах в събота един пасат, вярно че е 2009 май, но хидравликата му е в пъти по-лека от моята. Има си масло в моята, не свири, няма течове ама си е тежичка...
Ами то това е едно от предимствата на алфите.
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Абсолютно подкрепям мнението на колегата Code,аз също не харесвам индирекни и лигави волани пък били и те малко по леко въртящи се от тези на Алфите,това едно от нещата които много харесвам в нашите коли.
Мина ми мерака да се боря с колата и волана от както смених Москвича преди години.
Тогава бях млад и надъхан и такива неща не ми правеха впечатление.
Но сега вече не искам да се боря с автомобила, който карам. Просто не виждам смисъл в цялата тази работа да въртиш волана с очевидно напрежение.
Иначе е перфектно да имаш управление с 2.2, спор няма.
Каква борба с волана бе, колеги? Тук никой ли не е карал нещо руско без хидлавлика? Едно време карах едно типо, откачаха ми се ръцете. По-тежкия волан е една от причините, заради които си взех Алфа. Карал съм коли и с по-лека, много лигаво ми идва управлението.
Мина ми мерака да се боря с колата и волана от както смених Москвича преди години.
Тогава бях млад и надъхан и такива неща не ми правеха впечатление.
Но сега вече не искам да се боря с автомобила, който карам. Просто не виждам смисъл в цялата тази работа да въртиш волана с очевидно напрежение.
Иначе е перфектно да имаш управление с 2.2, спор няма.
Чак пък борба за кола с хидравлика ...
Карам от време на време и Поло с лека хидравлика. Отвратително е.
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Чак да е неприятно,не е,но си е предимство лекия волан за градско каране спор няма,но аз пак казвам че предпочитам директните волани пък нищо че изискват малко повече усилие.
Не знам какво общо имат пък Москвичите? Дори Алфа 75 има хидравлика. Покарал съм доста Алфи и на нито една не съм въртял волана с "очевидно напрежение". Управлението на една кола не е като да играеш NFS и да въртиш някакъв USB геврек, пък квото стане. Според мен хидравликите на Алфа са перфектни. Пример за ужасно управление е Punto 2 с пуснато City.
Comment